Winkelmand Geen producten
Categorieën
Kartonnage logo

Bonbondoosjes

Bent u op zoek naar een leverancier voor bonbondoosjes? Bonné Maastricht produceert en levert verschillende soorten kartonnen verpakkingsproducten. De bonbondoosjes zijn één van die producten. Naast de bonbondoosjes leveren wij een verscheidenheid aan andere verpakkingsmaterialen. Kijk voor het actuele aanbod van de bonbondoosjes en andere verpakkingsmiddelen in onze webwinkel.

De bonbondoos in verschillende varianten

De bonbondoosjes zijn er in meerdere modellen te verkrijgen. Onze serie bestaat uit 3 variaties op de bonbondoosjes en cadeaudozen die geschikt zijn in gebruik als bonbondoosjes. Naast de standaard uni kleuren bonbondoosjes, leveren wij ook bonbondoosjes met een print. Al deze modellen zijn verkrijgbaar in een groot aantal formaten, kleuren en kwaliteiten. Het is uiteraard ook mogelijk om een andere variatie te laten produceren, of om custom made bonbondoosjes te laten maken. Dit alles tegen een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Contact

Wilt u contact opnemen met betrekking tot een persoonlijke variant op de bonbondoosjes, of heeft u een andere vraag die niet over de bonbondoosjes gaat? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het nummer 043-3637042. U kunt ons ook mailen. Mail naar info@bonnemaastricht.nl. U bent uiteraard ook welkom in onze winkel aan de Eburonenweg 7-9 te Maastricht. De openingstijden vindt u op onze website.

Voor zowel bedrijven als particulier !

 

Powered by easyshopforyou.nl
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.