Winkelmand Geen producten
Categorieën
Kartonnage logo

Cellofaanzakjes

Op zoek naar cellofaanzakjes of pp zakjes ? Bonné Maastricht verkoopt verschillende verpakkingsmaterialen, waaronder cellofaanzakjes en pp zakjes. De zakjes worden meestal gebruikt om etenswaren decoratief in te verpakken. Onze cellofaanzakjes zijn van goed kwaliteit. Daarnaast leveren wij tegen een voordelig tarief. Bij ons koopt u dus cellofaanzakjes tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Cellofaanzakjes, bonbondoosjes en meer

Naast cellofaanzakjes verkopen wij ook bonbondoosjes. Ideaal om bonbons of andere chocolaatjes in te verpakken. Wellicht een alternatief voor cellofaanzakjes. Het is ook mogelijk uw eigen afbeelding op onze producten te laten drukken. Zo kunt u uw eigen logo of thema in uw verpakkingen verwerken. U kunt de cellofaanzakjes gemakkelijk bestellen via onze webwinkel. In onze webwinkel werken wij met standaard producten. Wanneer u uw eigen opdruk op het materiaal wilt laten plaatsen, of wanneer u een op maat gemaakt product wilt, kunt u contact met ons opnemen.

Contact

Voor het bestellen van cellofaanzakjes bent u bij Bonné Maastricht dus aan het juiste adres. Heeft u vragen over het bestellen van cellofaanzakjes of andere producten? Wij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken via 043-3637042. U kunt ons ook mailen. Ons mailadres is info@bonnemaastricht.nl. Wij zien u natuurlijk ook graag in onze winkel aan de Eburonenweg 7-9 te Maastricht. De openingstijden vindt u op onze website.

Voor zowel bedrijven als particulier !

 

Powered by easyshopforyou.nl
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.