Winkelmand Geen producten
Categorieën
Kartonnage logo

Custom Made

Wanneer u op zoek bent naar een leverancier voor custom made verpakkingsmateriaal, bent u bij Bonné Maastricht aan het juiste adres. Al tientallen jaren is Bonné Maastricht dé leverancier voor custom made verpakkingsmateriaal en standaard verpakkingen. Waar Bonné eens begon met handel in papieren verpakkingen, is ons bedrijf nu leverancier in allerlei soorten verpakkingsmateriaal. Door de verscheidenheid aan producten, kunnen wij fungeren als totaal leverancier voor al uw verpakkingen en custom made verpakkingsmateriaal. Al uw inkopen centraal geregeld via Bonné Maastricht.

Leverancier van verpakkingsmateriaal én meer

Bonné Maastricht is niet zomaar een leverancier van standaard verpakkingen maar ook van custom made verpakkingsmateriaal. Naast alle standaard producten, leveren wij ook op maat gemaakte verpakkingen, waaronder kartonnen doosjes. Daarnaast is het mogelijk om uw eigen logo op de verpakkingen te laten drukken. Wij zijn dus niet alleen leverancier van het verpakkingsmateriaal, maar wij denken ook graag met u mee! Dit alles tegen een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding. De keuze voor een leverancier voor uw verpakkingsmateriaal wordt zo wel heel eenvoudig!

Contact

Op zoek naar een leverancier voor uw custom made verpakkingsmateriaal? Bonné Maastricht is dé leverancier voor uw verpakkingsmateriaal. U vindt onze producten in onze webwinkel. Persoonlijk contact is ook mogelijk. Hiervoor kunt u bellen naar 043-3637042, of mailen naar info@bonnemaastricht.nl. U bent uiteraard ook welkom in onze winkel aan de Eburonenweg 7-9 te Maastricht. De openingstijden vindt u op onze website.

Voor zowel bedrijven als particulier !

 

Powered by easyshopforyou.nl
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.