Winkelmand Geen producten
Categorieën
Kartonnage logo

kartonnen doosjes op maat

Bonné Maastricht is dé groothandel in verpakkingsmateriaal. Bonné Maastricht biedt als groothandel in verpakkingsmateriaal verschillende producten aan. Denk hierbij aan cadeaudozen, cadeaupapier, zijdevloei papier, papieren draagtassen, plastic draagtassen, bonbondoosjes en vele andere producten. Onze groothandel is ook in staat om het verpakkingsmateriaal aan te passen of te bedrukken naar uw persoonlijke wensen. Wij zijn dus niet alleen een groothandel in verpakkingsmateriaal, maar wij denken ook graag met u mee! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Naast de groothandel in verpakkingsmateriaal, produceren wij kartonnen doosjes op maat. De kartonnen doosjes op maat die wij produceren kunnen worden vervaardigd van diverse kwaliteiten karton. Wij produceren kartonnen doosjes op maat

Een voordelige en kwalitatieve groothandel in verpakkingsmateriaal en producent van kartonnen doosjes

Bonné Maastricht is een groothandel in verpakkingsmateriaal, dat streeft naar kwalitatief goede producten. Daarnaast leveren wij een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze groothandel levert dus verpakkingsmateriaal van degelijke kwaliteit, tegen een voordelig tarief. Al onze producten zijn snel en eenvoudig te bestellen via onze groothandel webwinkel. Zo kunt u al uw verpakkingsmateriaal gemakkelijk op één centrale plek bestellen. Eén groothandel voor al uw verpakkingsmateriaal, wel zo handig! Door het zelf produceren van kartonnen doosjes op maat  kunnen wij heel direct inspelen op de wensen van de klant.

De mogelijkheden zijn ongekend van de kartonnen doosjes die wij zelf produceren.

Qua formaten, kwaliteit en kleuren kan heel veel, een op maat gemaakt doosje voor elk wat wils. Kartonnen doosjes laten produceren kan snel en eenvoudig omdat wij de kartonnen doosjes zelf vervaardigen. De prijs staat in verhouding tot de kwaliteit bij de kartonnen doosjes die wij produceren

Contact

Heeft u vragen over onze groothandel, ons verpakkingsmateriaal of de mogelijkheden over het produceren van kartonnen doosjes op maat.  Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 043-3637042. Mailen kan ook, naar info@bonnemaastricht.nl. Uiteraard bent u ook welkom in onze winkel aan de Eburonenweg 7-9 te Maastricht. De openingstijden vindt u op onze website.

Voor zowel bedrijven als particulier !

 

Powered by easyshopforyou.nl
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.